Uppdatering

Ja, denna veckan har gått av bara farten, trots längtandet efter fredagen.
Har haft häcken full rent ut sagt på jobbet! Nya grejer, nytt ansvar. Lite spännande dock, blir lite nytt i den annars lite trista och vanliga vardagen. :o)

Byte blev det med sadeln och transporten oxå, dock så passade den inte Diablo. Tänkte att den i sånna fall skulle kunna ligga och samla damm tills det är dax för Gizmo men den är alldeles för smal i bommen så blir att försöka sälja den vidare tyvärr..... Eller kanske byta till sig något annat! Nog med grejer kan man aldrig får till hästarna...hehe....

Och dagen D kom, med bravur oxå! Den som man väntat på, jag va som en barnunge på julafton.....spännd, nervös och exalterad! Men allt har gått enligt planerna och mer därtill! Gizmo är helt imponerande...helt cool-lugn! Tog max 5 minuter att lasta och han stod som en staty hela vägen hem....va stel stackaren när han gick ur transporten och blev lite förvånad att han inte fick komma ut samma väg som han kom in! Hihi!
Jag hoppas verkligen han kommer trivas hos oss den lilla skiten! :oD
Han ser nöjd ut hittills!






Nu e det bra!

Nu är man sjuk IGEN, andra gången bara under oktober månad. Är inte riktgit likt mig. Jag va sjuk i februari senast!
Men sitter här men lite feber, inget hög men ändå, och verk i precis hela kroppen! Känns som om jag har nackspärr, ryggskott, huvudverk, reumatism....jaa you name it! Gör ont bara jag tänker på att röra på mig....
Ska snart hämta Jim på jobbet, han får allt hjälpa mig idag! Även i stallet....

Nej nu ska jag stå ut med smärtan att ta på mig kläder oxå.....*ryser*

He's back!

Äntligen må jag säga, har Darin kommit tillbaka med en ny singel med Kat De Luna. Även den en låt jag fastnade för med en gång! Ruskigt bra!




Är mycket på jobbet nu, väldigt mycket. Men det är bra. Då går tiden fort, fort...FORT! 1 vecka och en dag kvar....jisses. Ska bli så spännande och roligt! Gizmo kommer bli en väldigt välbesökt fölunge, gudars vad många det är som har ryckt med sig i allt mitt snack! :oD
Känns som om det va igår som jag titta på honom första gången, den 3 augusti. Helt sjukt vad tiden går undan, har gått och väntat så länge och snart är det redan dax.....

Blev erbjuden ett byte för min gamla transport igår, hoppas, hoppas verkligen det blir av!! En Pariani hoppsadel. Visserlig begagnad men ändå värd runt 15 000. Tackar man inte nej till, dessutom i samma färg som tränset jag hittat i tidigare av mina inlägg! :oD



Riktiga tjejer

Då va det marknad ute på staden igår dåra. Vi gick en sväng och träffa lite folk och tjata och köpte lite marknads-godis, vilket är ett måste.

I vart fall så på ett av stånden som sålda en hiskeligs massa t-shirtar stanna vi upp och fick oss et jäkligt gott skratt.

Riktiga tjejer rakar musen med motorsåg

Haha! Det bästa jag har sett på länge! Jim försökte nästan övertala mig att köpa en men kan ju inte ha den på mig om jag då inte är riktigt tjej. :oP

Nej får ge mig iväg. Ska först till stallet och sen iväg och träna efter en riktig slappar-dag!
Får se hur det kommer gå.....



Skit-ponny!

Den jäkla lilla svarta stjärtlapps-ponnyn försvann spårlöst igår när jag och Jim va i stallet....vi hade tänkt att åka dit en snabb sväng innan mys och lugn hemma. Yeah Right!
När Diablo hade käkat upp sin mat och släpptes ut så va Happy helt spårlös försvunnen! Hur orolig blir man inte då och hur förbannad blir man inte när man hittar henne drygt 45 minuter senare gåendes lugnt och stilla med 2 andra hästar hos grannen 500 meter bort!
Hon va väl trött på sällskapet hos oss..... Hon fick i vart fall gå kvar där. De gör lite som de vill, de där små stjärtarna!

Tur att vi har snälla grannar!

Nu är även älgjakten "över" vid stallet oxå så nu vågar man kanske ge sig ut igen.... Så två stora tjurar hänger och droppar av sig i maskinhallen. De fick egentligen skjuta två små oxå men de hoppar över det. Det tycker jag är förnuftigt faktiskt..... inte för att jag är emot jakten men det börjar bli lite väl få av dem, det finns ju säkert en anledning att de får skjuta mindre och mindre varje år?

Tjing-tjong

En helt trist vanlig dag....

Har inte hänt ett skit....förutom att jag kommit på att Diablo ser ut att bli själv på sommarbetet nästa år.... Blomman ska iväg till hingst, småttingarna är säkert borta igen och Gizmo på hingst-bete.... Diablo blir ensam kvar. Om ingen mer har kommit till stallet då. Får väl annonsera ut om betes-plats i såna fall....

Nu är det bara 16 dagar kvar.....jisses, det pirrar skarpt i magen nu kan jag informera om!! Inte så lite heller....
Han tycker det är rejält skönt att bli kliad, kolla in älgmulen! HAHA!



Annara har inget roligt eller tråkigt hänt, har lixom bara gjort enligt rutinerna.....usch....hemska tankar!
Ska iväg och friskas och svettas idag med...ett lugnt pass! Alltid något i vart fall.....

Nej...tack å hej!


Ooopps, she has made it again....

Japp, en ny låt med Britney Spears...fastnade för den här med en gång, riktigt bra! :oD
Kan verkligen tänka mig att rocka loss till den här på dansgolvet!



Hittad efter X antal år!

När jag va liten, på den tiden jag var ung alltså. Tror jag va 10-11 år så hade jag bara en bandspelare, den va alltid redo med ett tomt band för att kunna spela in låtar från radion. Jag spelade då in en låt som jag kunde lyssna på om och om igen, en riktig blödig sådan.... sjukt bra! Men jag fick sen cd-spelare och cd-skivor så klart! Bandspelaren försvann och det gjorde ju då så klart alla band och även låten....har i många år försökt hitta den igen... Men inte lätt när man varken kommer ihåg bandet eller vad låten hette.
Men!!! Igår när jag och Jim va på middag hos hans bror och gumma så spelades den! Hjärtat har nog aldrig tagit ett sånt skutt som den gjorde då! Jag blev nästan gråtfärdig!
Det är i mina öron den bästa snyftaren som har gjorts...

Smokie - If you think you know how to love me




Kommer ni på någon bättre så dela gärna med er. :oD


Passar på

Slänger in några rader innan jag hoppar i säng.... Jim ligger redan och drar stockar i soffan, där han oftast brukar somna framför TV'n på kvällarna. :oP
Passar ju på att vara uppe en längre stund när jag inte har något jobb att passa eller någon tid imorgon bitti att gå upp till....jag kan slappa bäst jag vill! Hehe! Är en underbar känsla!

Milla va här idag och käka riktig lyxmiddag! Korv med bröd... :oP Va roligt att träffa dig för en gångs skull vännen!
Det är en tjej jag håller tummarna för just nu och hoppas hon får till det så hon blir lycklig igen!




Är helt väck nu så bäst att slänga av TV'n och hoppa i säng.... Jim får allt snarka vidare. Hihi!

Natti!

Extas!

Oj oj oj....har hittat ett världs-snyggt träns idag som jag måste bara ha! Får dock vänta ett tag men jag ska ha det!
Här är en bild



Det är till och med den färgen jag är ute efter till Gizmo när han blir stor. Köper man det om ett tag så får det hänga sig dammigt till den dagen kommer då han kan ha det, vill ju inte riskera att det försvinner från marknaden!
Det kostar ju i och för sig 1100 + frakt, men det kan det vara värt....! Det är ju trotts allt i äkta vattenbuffel-skinn så ska ju vara rejält hållbart....
För de som är intresserade så klart så är det av märket Dyón.

har även bestämt att jag ska till Göteborg Horseshow i februari, så man kanske hittar det där? :oD

Jaaa....det här med hästar...det är något visst med det.


Lite bilder

Tog lite bilder på rosorna vi har här hemma, tycker en del blev helt OK. Eller vad tycker ni??








Och som vanligt glömde jag att ta bort datum-stämpeln på kameran....*suck*  Trött jag blir!

Jakten fortsätter

Japp, jakten på min ideal-vikt fortsätter. Får se om den någonsin kommer att ta slut! Men nu började jag träningen igår igen i vart fall efter min lilla förkylning och en hel del stök! Det är helt sjukt vad mycket man tappar i styrka och kondis efter man har haft en ynklig förkylning..... Men bara att ta tag och kämpa vidare! :o)
Jag tror man kommer tillbaka ganska fort igen...

Nu ni! Nu är det BARA 24 dagar kvar tills den lille skrutten kommer hem!
Alltså, känns som om det va igår jag va och titta på honom för första gången...den 3 augusti. Då va jag nästan ängslig för att det va 3 månader kvar tills han skulle komma hem. Nu är jag ängslig för att jag börjar bli nervös! 3 månader har i ett ögonblick blivit 24 dagar..... Usch, får gåshud!

Ibland kan jag verkligen undra vad folk har fått hörsel till....eller så hör de bara vad de vill höra!
-Jag hör inte vad du säger! L som i Anna??
Alltså, sitta i nästan 10 minuter för att försöka bokstavera en email-adress innan de kläcker ur sig att de kom ju på att de har ju ingen email att skicka ifrån!

DU SKOJAR VÄL MED MIG????


Vad tog åt mig?

Jag va helt salig på lördagen....först va jag på hööks...oj vad jag kunde ha handlat! Men en ny vinterjacka och ett tunt fleecefodrat regntäcke till Gizmo som han får ha på hemresan och i nödfall, tror han växer ur det snart.
Va som en liten barnrumpa på Hööks! Har en känsla av att Gunn tyckte jag va knäpp! :oD
Jag är nog knäpp oxå, vart enda lite öre som blir över lägger jag 1000 gånger hellre på hästarna än mig själv...jag ska nog helst stå helt näck innan jag köper kläder till mig själv, allra minst andra grejer oxå...Men nu blev det en vinterjagcka till stallet...vilket jag inte haft på några år! Hihi!

Va gött sliten och trött när jag kom till Harrys på kvällen så drack en Red Bull och sedan en till...tror det blev för mycket! Va nog fullare och galnare än någon annan på hela Harrys!! Vet inte vad som tog åt mig...åter igen...så va jag knäpp...
Linda va ju där och jaaa....tror hon kämdes lite för mig kanske. Men jag hade otroligt trevligt!

Citat:
- Du va det vackraste och snyggate jag sett på 20 år! Och jag har inte vart ute på krogen en ända gång under de 20 åren!
- Gudars....ehh...vad gullig du är...

Vet inte riktgit vad man ska svara på en sån kommentar....





Äntligen fredag

Men eftersom man va hemma från jobbet igår så är den där sköna, ljuva fredags-känslan borta. Det känns ju inte som fredag, det blir helt fucked up!
Så kommer kännas väldigt konstigt att komma hem från jobbet i eftermiddag och komma på att man ska ju jobba ikvällinga oxå! Är det verkligen fredag??

Får se om man tar en sväng till Hööks i helgen, är verkligen dundersugen! Har gjort en hel lista på grejer jag vill köpa NU! Meeeen, mycket av det behövs inte än på några år! :oD Kan inte bli ivrigare än så här!
Dagarna räknas ner....bara 28 dagar kvar nu...hihi!

Såg en del på den nya spännande serien Fringe på kanal 5 igår. Tror allt jag får följa upp på den, verkar vara spännande som tusans!

Och så har ÄNTLIGEN Greys Anatomy börjat! Det va i och för sig ett av de sämre avsnitt jag sett de började säsongen med men nu är onsdagarna fullbokade igen!!


Filmia R.I.P

30 år blev hon damen. Så himla tråkigt, kommer säkert få något skit för det, men det va nästan så hon vädjade för att få avsluta sitt liv. Hon kände nog att det va dax nu.

Va i stallet en sväng i morse för att se till resten av hästarna som stod inne. Eftersom Fia fick somna in inatt så låg hon kvar, ingen som kan hämta innan normal arbetstid är.
Klappa henne och sa hej då.....hon såg fridfull och nöjd ut, öronen va framåt.... Tror hon har det bäst i Trappalanda! Eviga gröna ängars värld!

Fia lämna ett tomrum som ingen annan häst kan fylla, jag har aldrig vart med om en häst med mer personlighet. Hon visade verkligen vem hon tyckte om och inte, vad som vad acceptabelt och inte, visade uppskattning när man tillbringa lite tid bara för henne......

Vem ska Diablo skydda nu??

RSS 2.0