Här vare värme!

Igår, för första gången på många år, så va jag iväg på dressyr-träning med Mr D. Det va så jäkla roligt!!
Solen gassade och svetten rann både på mig och häst men när det närmade sig slutet så ville jag fortsätta för det va så skoj, ser fram emot nästa gång.
Tack Sandra för att du fixade till det hela.. :oP
Mr D va så duktig och kämpade som bara den trots massa bromsar och stekande värme....han ställer verkligen upp.
Han är mitt hjärta och mitt allt...







Eftersom internet funkar så dåligt som det gör hemma eller inte alls så blir det lite sådär med uppdateringar....
Utställningen av Sierra gick sådär. Tyvärr ingen nominering denna gången, domaren tyckte hon hade för runda och uppspärrade ögon men i övrig så va allt "Verry Good"  eller "Excellent". Fick i alla fall en liten rosett hem! :oD
Nästa vecka redan är det dax för nästa...i Karlstad! Då ska båda med och det ska bli så roligt!

Nej jag får väl jobba på en stund till och bara deppa för att man inte får vara ute i värmen....

Underbart!

Testar för första gången att skriva från mobilen, får se hur det funkar... :p I alla fall, är ute i världens underbaraste väder och rider och ville bara säga hur underbart det är! Hästen är gudomlig, kan inte låta bli att tänka på de alla år vi har haft tillsammans, allt som vi har hittat på. Just nu, i detta moment är jag den lyckligaste på denna jord! Mötte några barn nu på grusvägen som gick i sommarklänning med smultron på strå.... Kan det bli bättre?? Helt klart underbart... Sommarn är det bästa jag vet... :-D

Sommarplågor

Satt här här om dagen och tänkte slänga ihop lite skivor att ha till bilen och kom på att jag måste bara göra en sommarskiva ju! Med en massa sommarplågor som man glömt bort och kanske inte vill komma ihåg...hihi!
Så googlade lite på sommarplågor och satt här och fnissade järnet! Alltså...allvarligt! Många som man bara måste skratta åt!
Alla kommer väl igår "Rosa Helikopter" kanske? Eller varför inte "Hej Hej Monika"? Några dängor man har skrattat otroligt gott till.
För att förlänga listan så kan jag kanske nämna några till som "Dragostea din tei", "Bailando", "Mambo No 5", "Glassigt", "Det va en gång en liten fågel". Tror ni känner igen dem allihopa!

Ni får gärna lämna en kommentar om vilken sommardänga som ni mest kommer ihåg! Haha! Kanske blir en bättre skiva då! :oP
Jag kommer i alla fall skratt gott åt den..men den ska jag bara göra! Alltså...många av plågorna är ju faktiskt bortglömda och när man väl nämner dem eller lyssnar på dem så får man ett smile i ansiktet som sträcker sig från öra till öra!


Från det ena till det andra....Hööks har rea nu och det kliar MYCKEt i fingrarna! Jobbigt värre....

Här vare uppdatering

Nu har 2 av mina 4 veckors semester flytit undan...har i vart fall 2 veckor kvar! Men det går ju alldeles för fort....uschamejen. Vete tusans vad jag gör inne idag heller när solen gassar.

Kom hem igår efter en underbar vecka på landet..va och hälsade på min kära vän Cissi i Hökerum en vecka, Diablo fick ju så klart följa med... Och menar ordagrant att det va på landet! Ett gammelt sletet hus med mulltoa och ingen dusch, knakar här och var och färgen börjar flagna bort. Men ack så charmigt! (www.bjorkas.se)
Hon har då så klart hästar:
Bella, shetlandsponny:


Nelly, oxå shettis, mamma till Bella:


Elin, mormor till Bella och mamma till Nelly:


Lodar, nordsvensk:


Lovis, nordsvensk, mamma till Lodar:


Och sist men inte minst, Hannabanan, svenskt varmblod:


Hunden Embla, min uppfödning:


En massa höns, tuppar och kycklingar:
   

Kaniner i alla storlekar och åldrar:
       

Och tre katter, Vilda, Dolly och Torsten. De kom dock inte med på något kort.
Cissi tvingade i mig kanin under veckan oxå och det är många som frågat hur det smakar, jag kan säga att det smakar inget speciallet....det är som torrare kyckling. Så jaaa, det smakar som kyckling. :o)
Nej, det va en underbar vecka och jag ville knappt åka hem...Fick lite blodad tand kan man säga! Haha!
Är nog innerst inne en lantfjolla....

Köpte en kattbädd till de små här hemma oxå och de älskade den med en gång! Ska ju främst ha den med på utställningarna men måste ju ändå kolla så den är godkänd!
Och jag tror att den fick mer än godkänt!


       

På söndag är det dax för nästa utställning för Sierra...hoppas det går lika bra då! :oD

Vi har även här hemma haft problem med internet de senaste 4-5 veckorna och hemtelefonen har inte funkat alls...får se när telefonbolaget får lust för att hjälpa oss att fixa det!
Så under tiden jag har skrivit detta inlägget så har det ballat ur ca 4 gånger...*suck*  Så nu ger jag upp!



RSS 2.0