Spammad....

Då har man klantat till det rejält....jag har, och jag lovar på hederord att det va av misstag, spammat hela datorn! Ladda hem ett spel med sån där prövo-grej 1 timme som man kan göra och det gick tydligen helt åt fanders...
Så nu har vi en dator som tar 1000 år på sig och så får vi spam och pop-uper hela tiden! Jag blir galen!
Stackars Jim som får ta hand om mitt klant...
Så facebook, youtube och liknande är nästan bara att glömma!

Och ack så besvikna många blev idag när man vaknade upp...10 cm snö ute! Vart tog den underbara härliga våren vägen??
Många som hade problem att ta sig till jobbet.

Imorgon är det en tur till Mauds som gäller sen ska man till grums igen för att fira Linda, stora tösen nu! Haha!
Ska se om jag hittar ett par ridbyxor och kanske en brun lädergjort...
Måste tyvärr säga att brunt träns, brun sadel och SVART sadelgjord går tyvärr inte ihop!
Sen är jag EXPTREMT sugen på det tränset jag så där sist! Men men får se imorgon. Gun och Guns lille barnbarn ska med. Blir trevligt!

Ett bustroll:  (Sierra)

         

Är redan nervös inför utställningen nästa vecka!

Ojda! Nu börjar Jim äta utan mig...bäst jag skyndar mig!



Oj oj oj....

Jaaa....jag säger då det.
Alltså...är det någon som har sett filmen Twilight? Den hade premiär i november förra året tror jag...Alltså...den bästa film som har gjorts på länge i mina tycker! Sjukt bra!
Den är på ett behagligt sätt spännande, på ett spännande sätt erotisk och på ett erotiskt sätt ljuvlig! För er som inte sett den så rekomenderar jag att se den, för er som har sett den skriv gärna en kommentar på vad ni tyckte. :o)
Trailer:

 

I söndags kväll får man väl säga så ställde jag upp med bil och hästtransport och följde med Julia och hennes mamma för att titta på en häst... Ett tjusigt varmblodssto. Ingen häst jag skulle köpt men Julia fastnade och det är det som är huvudsaken. Så hästen köptes med hem.
Men på vägen hem så började det väsnas i bilen något fruktansvärt! Lät som om det va någon som hade satt en båtmotor under bilen....så ringde Uno om råd och troligtvis så kan det vart drivknutarna.....Haha! Det va ingen spännande resa hem kan jag säga och en annan höll ju på och skita på sig av nervositet. Men hem kom vi och idag har bilen varit på verkstan hela dan...igen.... Men de hitta inget, kan ju tillägga att det inte låter nått nu konstigt nog.... Så man blir nervös för det men lättad för att de inte hitta något!
Ser fram emot den dan jag inte är beroende av bilen....
Önskar Julia lycka till oxå så klart med den nya pållan!

Och de två smä här hemma, jisses vad de växer! Sierra älskar all ligga på rygg och samtidigt bli klappad i ansiktet och över öronen....då faller hon i koma...
Lazy...jaa...den lille skrutten! Matvrak ända ut till öronspetsarna, älskar att apportera och...jaa..*host* fisa!!! Fy f-n rätt ut sagt!

Haha! Helt apropå! Är det någon som har sett Comviq-reklamerna?? Med brevduvan? Är de inte bara för underbara! Folket på jobbet förstår inte det roliga i det hela riktigt.... "Jädrar! Va inte det en cykel?? Det är inte varje dag...man ser en...cykel... jaaa.."
Se själva, det går inte att inte tycka om den!



Nej nu ska jag gå och ta en Zoo-slicke-pinne tror jag...!

Hoppas våren har kommit för att stanna!

Va det några dagar sedan men jag har inte hunnit och så har de strypt så gott som all tillgång till internet på jobbet! GRRR!
Och hemma sitter jag sällan vid datorn.....av någon anledning...!

Det börjar bli skönt varmt ute! Helt underbart, slippa långkalsonger och raggsockar. Hästarna fäller och vårfåglarna kvittrar, väntar bara på snödropparna. Eller så har jag missat dem!

Veckan har i all ära gått super-fort! Vet inte riktigt vart den har tagit vägen...
Men det största som har hänt under veckan va att jag missade Greys Anatomy! Mitt i första scenen så går strömmen! Jäkla skit! Den kom tillbaka precis lagom så jag hann se sista scenen sen va det slut... Jag blev gött förbannad och besviken!
Sen tog det ca 40 minuter så gick strömmen igen. Kan ju börja undra vad som hände egentligen!
Men det går i repris imorgon. :oD

Ska strax ut och rida i det sköna vädret...bara ett måste! Diablo blir ju även så pigg av det oxå så då är det 1000 gånger roligare!

Får pysa nu.


Today´s.....

Vart i Grums en sväng på Mauds Sadelmakeri...Damn! Vad stort det va! Har aldrig varit där innan och jag blev imponerad... Så herdanefter blire att att åka dit om man ska ha nått, 1000 gånger bättre än Hööks!

Ska egentligen vara istallet nu och rida en sväng med Julia men vill bara slänga in ett snabbt innan jag åker, sen kommer Linda hit innan hon börjar jobba på HC...här ska bjudas på hederlig kött, potatis och läksås med äpple/blåbärspaj med vaniljvisp! Så Linda, nu vet du vad som är på menyn! :oD

Anledningen för inlägget va egentligen den här gamla klassikern som kommit ut i ny tappning! Sjukt bra! :oD



Tjing på er!!

Jahopp...

Nu sitter jag här...nyss vattnade jag blommorna, intressant värre. Innan dess va jag i stallet och fick lilla Lucky verkad, Happy tar jag på lördag. De små är i min size för att verka, lagom jobbigt.
Innan dess så har hela dan varit trisst! Men tog ut en semesterdag imorgon! Så imorgon är man då ledig hela dan! Och sen har jag då 3 HEL-lediga dagar framför mig.
I vart fall i går så va jag en sväng och red med Sandra en.... jag hade tur att det inte slutade illa när jag åkte dit! En, rent ut sagt, helvetes-backe som man skulle upp för....gick inget vidare. Slutade med att en traktor fick komma och dra upp mig, bil och hästtransport.... Fick lasta ur innan kärran åkte i diket. Men allting gott! Diablo va cool-lugn.
Va riktigt trevligt faktiskt, så thank you Sandra! :oD
Magaluf har blivit en stilig karl. Hihi!
Under dan va bilen inne på verkstaden IGEN! Usch och fy.... bromsrören blev nya så har jag bromsar ett år till, alltid bra att ha.  Men efter allt det här så hoppas jag den håller ett tag till!

Nu vräker snön ner igen...det får allt ta och ge sig snart...vi har snart bara 2 månader kvar till semestern och då hoppas jag på 25 grader värme som det varit de senaste åren vid den tidpunkten! Har även satsat på stort i år och kommer ha hela 4 veckor.... SWEEEET!

Nej nu får jag dra....ska ge alla hårbollar mat sen ska jag göra något kult! Ett stort glas Cola, Kex-choklad och Super Mario 64!




 

Come and gone

Helgen har kommit och gått med stormsteg, som varje helg. Igår låg jag bara hela dan...gick upp vid halv 6 tror jag men det va ändast för att jag va tvungen till stallet.
Mådde dåligt och orkade helt enkelt inte ta mig upp...

Skulle egentligen rida en tur men jag fick ställa in det...pinsamt nog... Men men, har man ingen ork så har man inte och då är det inte så roligt heller...
Men idag ska jag se till att komma ut en sväng! Diablo behöver det verkligen!, har ju ändå inte varit ute sen i onsdags...min slarver.

Nej...hinner inte skriva så mycket mer om jag ska hinna ta mig ut innan mörkret faller på! Får klä på mig ordentligt bara...

Har fått över mer bilder på de små:

        



B.T.W.... The return of Basic Element! Har blivit lite små-kär i deras nya låt:




12 timmar....

Sitter på jobbet och har egentligen mycket å göra, är svintrött! Och bara tanken på att det är dryga 12 timmar kvar innan man kommer i säng är ingen trevlig tanke just nu...

Får hoppas på att de timmarna går fort!

J*vla bilar!

För en gångs skull så kände jag mig lugn inför besiktningen igår, menar bilen har ju ändå vart inne på en STOR-service och blivit fixad för multum kronor.... men tji fick jag. Tror på f-n att bilen ändå inte gick igenom! *grrrrr* Där står jag med förbannelsen i halsen och kniven i ryggen när de säger att bromsrören måste bytas... Kollas inte sånt på servicen?? Jag frågade verkstan flera gånger om allt va grönt... Oja! Nu är den jättefin! Ska inte vara några som helst problem...Haha! Jaa visst... Så nu måste den in igen på verkstan... Jä-la skit!!  Och de sa bara att alla bedömmer rostskador olika tydligen...ännu mer skrattretande.

Funderade man på att byta bil innan så gör man inte det nu....



Helgen som kommer bjuder inte på något speciellt, ska jobba både ikväll och imorgon och tar samma tag som förra lördagen! :oD
Fick något SMA här om dagen om att det skulle vara Charterfest på Harrys ikväll med paraplydrinka, maccarena och hola-hola-skjolar eller nått i den stilen. Får se hur det blir!
Första helgen på länge som det inte är något planerat så det ska bara bli att rida en tur och städa hemma, och slapp såklart.


Har tagit en hel del kort på små-töserna hemma, ska lägga in några här. Men blir dock inte idag! :o)

Så håll ut!
Kan ju i vart fall säga att de är morgonpigga....tyvärr...


Service

I morse lämnade jag in bilen på service.... Jag har riktigt ont i magen över hur mycket det kommer gå på! Usch... Har aldrig behövs lämna in på service innan men nu va det för mycket som behövdes göras så jag slår på stor och bad dem fixa vad de kunde hitta.... :oS Kanske ett stort misstag?
Ja det märks i eftermiddag när de hör av sig!
Huvudsaken är att den går igenom besiktningen på torsdag.




Jaaa....de ringde precis och den va redan klar med det mesta men båda länkarmar och spindelleder fram behöver bytas... Varför ska man vara så beroende av den där jäkla bilen??? Kostar bara en himla massa pengar... men är väl bara pröjsa och se glad ut, vad ska man annars göra?





Va och träffade lite workpoolers i går kväll, Sara hade gjort en mega smarrig köttfärspaj! Det satt fint efter en arbetsdag på 10 timmar och nästan 7 timmar efter lunchen.

Nej ska jobba på lite till innan jag sticker iväg och hämtar bilen....

Såhär på sena eftermiddan...

Så slänger jag in lite snabbt innan jag ska ta hand om den sista tvätten.

Jobba i fredags va helt OK men jaaa...köra så det ryker?? Nja...blev det kanske inte så mycket med...men igår då jäklars! Blidde det skumpa! Hihi! Känns rätt gött faktiskt....
Att jag kunde prestera så bra efter för lite sömn och en hektisk dag.

Å så blidde vi stolta föräldrar till två små töser igår oxå då...! :oD Så JÄKLA söta! Och små... Är ju pyttisar...
De två gammeldamerna här hemma blev ju lite sådär, speciellt Bullen. Hon har gömt sig undan och spottar och fräser så fort de kommer för nära medans Flisan är den som inte bryr sig utan är så gott som vanligt...

När man ser de här två små så kan jag inte låta bli och tänka på de två siames katterna i Lady och Lufsen! Haha! Dessa som vi har är dock snälla.
Sierra Tequila och Lazy Lizzard heter dom och jaaa...de är döpta efter sprit. Haha! Bra namn ändå.
Lille Lazy eller Lisen som jag kallar henne är minst men ack så tuff. Och vilket matvrak!!!  Ingen ide att gå nära henne när hon äter får då attackerar hon. :oD
Sierra är redan även anmäld för utställning i Västerås i april, är ju bara ett måste att åka med. Ska bli ruskig skojjigt!

Nej dax för tvätten....

Slänger in en bild på en härlig sovbild på Sierra:


RSS 2.0