Snart Augusti

Det är snart redan Augusti och jag tyckte det va igår julafton va...helt sjukt vad tiden går fort. Sommaren verkar ju för den delen redan vara över oxå...

Diablo kommer få lite "sommar"-vila nu...men mest för att hans bakskor åkte av igår och det dröjer nog 1 vecka till innan hovslagaren kommer, mest för att jag va tvungen att beställa skor! Är slut överallt här i stan! Jisses...tycker det är konstigt att sånt tar slut...men men. Tror att han kommer tycka det är skönt, han har ju inte fått någon vila i sommar.
Så jag får pallra mig ut och springa själv de närmsta dagarna. :o)

Igår fick vi hem klös-trädet jag beställde till katterna för 1-2 veckor sedan, ett rejält träd som går från golv till tak. Kissarna älskade det! Tog kort men de får komma i efterhand, har inte lagt in dem på datorn än.

Nej, vi har ton med arbete att göra! Nu ska jag hjälpa till lite med Franskt arbete..får se hur det går... :oS



Aj, aj , aj

Jag har en enorm träningsvärk!!!

I onsdags så lastade jag min underbara pålle och åkte till ridskolan och red lite granna, stog några hinder framme som jag utnyttjade. Såg lite mesigt ut när jag sänkte de 150 höga hindrena till dryga 40-50. Tänkte att Diablo skulle få skutta lite granna, han tycker ju att det va dunderkul! Som vanligt... Man märkte knappt när han hoppade för han studsa som en galning både före och efter hindrena ändå, tror nog han tyckte det va lite löjligt med så lågt...
Så efter det fick jag rejäl träningsvärk i benen...

Och det tänkte Liza bota med en rejäl promenad igår kväll, visst 6.5 km är inte så långt men de första 2-3 km gick ju så gott som bara uppför! Någon som vet förresten vad man gör med ömma benhinnor?
Så idag har jag ÄNNU mer träningsvärk!
Ska ut och rida ikväll, får se hur det går....

Blivit värsta duktiga med träning ju! Gör något varje dag och kan ju avslöja att det funkar... ;oD
Ikväll så kommer min belöning....thai eller kina-krubb. Mumsfillibabba!
Så är på god väg för beach 2010!

Imorgon åker min vän Linda ner till Grekland för att segla, är inte ett dugg svartsjuk! Efter allt (förlåt nu svär jag) jävla piss-regn här så skulle jag inte tacka nej till en sån resa! Men längtar till hon kommer hem så man kan ruska på dö-köttet på Harrys golv igen!

Tjing!


Då vart det bestämt

Vet att jag har sagt att det blir nog att vänta med en ny häst men nu är det bestämt, det bli en ny ändå! Snacka om att vända på en 5-öring.
Så nu har vi sagt till Åsa att det lilla miraklet Troy LC ska bli vår, samma uppfödare som Gizmo.
Det är en riktigt tjusig grabb efter Ludwigs Champion, undan Tosca (efter Sambesi).
Tydligen en riktig buse! I oktober kommer Troy hem till oss och jag tror att Diablo blir glad för att få en ny lekkamrat!







I övrigt så är allt som vanligt. Nästa utställning för katterna kommer att bli i början av September i Borås. Det ska bli spännande, att få träffa familj och vänner där nere är ett stort plus i kanten!

Jag och Linda rockade fett på Harrys dansgolv förra veckan, DAMN! Har inte haft så roligt på LÄNGE! Det behövdes verkligen. Vet inte hur många kalorier vi brände den kvällen men lätt att MC Donalds-maten vi åt innan försvann...

Nej nu är min lunchrast slut. Bästa att jobba vidare, har hur mycket som helst att göra!


Kissemiss!

Då va den tredje utstälningen avklarad. Va i Forshaga i lördags med båda de små...eller ja, de är faktiskt inte så små längre! De har vuxit upp till ganska rejäla, slanka, ståtliga och vackra damer! Hur fina som helst verkligen.... 
Det blev tyvärr ingen nominering till panelen denna gången men båda fick EX1 och rosetter.  Snart har de hunnit bli hela 10 månader och kan börja ta Cert! Gud va det ska bli roligt! 

Har lite bilder men tyvärr så blev det lite röda ögon och jag får inte vort det så ni får stå ut med det: 

                        


Nästa utställning blir nog i Borås i september..... Sen i oktober så är det en i Skövde och en i Göteborg....får se hur det blir!
Har verkligen blivit biten!


RSS 2.0