En ledsam kväll

Stackars lilla Fia, nu låg hon där igen. Andra gången på knappt två veckor. Det är hjärtskärande att se henne ligga så men hoppas att det blir bra för henne på ett eller annat vis.
Det va jobbigt att åka från stallet och se henne ligga där, tur hon i vart fall har sällskap och ägaren snart kommer hem. Men för min skull och min dunderförkylnings skull så va jag så gott som tvungen....Sen va jag även hungrig och lite småkylig.

Mycket låter jag vara osagt och ämnar inte lägga ut här!

Ett ledsamt inlägg på en ledsam kväll.....

Fia njuter av vårsolen!



Fullt ös medvetslös

Eftersom man jobbade då lördag kväll/natt och kom i säng vid halv 4 på morgonen och sen up kl 8 redan så va man ganska medvetslös. Jag och Gunn tog oss en tripp ner mot vackra Falköpings-området för att hälsa på Gizmo.
Landskapen där ner över är otroligt vackra!
Tur att Gunn hängde på kan jag säga!

Han börjar bli stor grabben! Riktig tjusig tott... Börjar även att bli lite gröve och med tanke på hur big moma han har så tror jag han blir ganska grov oxå.... Han rör sig otroligt trevligt oxå. Jaaa...ska bli riktigt spännande och se vad som blir av honom!
Jag va ju även för intresserad av att klappa och mysa med alla hästarna i hagen oxå så några nya kort blir blev det inte!
Han kommer nog hem redan i slutet av oktober/början november...himla skoj! En månad tidigare än vad jag har planerat...pirrar i magen nu... :oD

Eftersom jag va för upptagen för att ta nya kort så slänger jag in ett "gammalt"!


En tupplur

Det e lite skrämmande vad enformigt marknaderna här omkring har blivit... Tröjor, strumpor, blommor och sist men inte minst godis... E det sånt man vill ha så är det så klart en fyndplats!
Hitta i vart fall strumpor så jag klarar mig ett bra tag framöver....
Linda va med och jag kände mig vissa stunder pinsamt osocial...va inte så pigg.

När jag kom hem så plockade jag runt lite granna och tänkte ta en kort tupplur i soffan innan man for till stallet....shore bacon! 3.5 timme sov jag....och jag verkligen sov! Jim gick runt här och dona med musik på halvhög volym och jag stensov...gott trött...så blev det med den KORTA tuppluren och stallet....jaaa det sket jag i idag.... Tur de går på lösdrift, behöver inte känna att man MÅSTE ut.

Ikväll blire att lura folket på pengar i säffle! Hehe! Watch out!!! Och jag blir inte ensam....Linda ska allt luras oxå...Hehe!



Försöka duger

Här har jag skrivit en del om träning i mina inlägg och så kommer veckans fika-dag....fredagen. Det bjuds så gott som varje fredag på diverse tårtor, bullar, kakor och annat smått och gott i fika-väg... Och det tror ni verkligen att man kan låta bli att snatta ifrån??? Just på denna veckodag så känns det som att det är just för denna dag man tränar 4 dagar i veckan.... Faller lättare för kakor och skit än godis!
Usch...då känner man sig gott kass och självdisciplinen är så gott som bortflugen!

Efter allt detta frosseri så tänkte jag vara duktig och försöka gå eller jogga en sväng med Diablo som sällskap men kom ju på att jag förkylningskänsla i kroppen, är inte så jäkla clever då kanske!


Har hittat en gammal låt som jag jag har börjat lyssna på igen...lite roligt. Tycker den är himla mysig, även filmen!
Lean Rimes - Can't fight the moonlight , från Coyote Ugly.

Linda! Vi ses på marknaden imorgon.
Camilla! Lycka till på tävlingen.
Jim! Aj löv ju!






When I was young

Okej....min älskade sambo tyckte att jag skulle börja inlägget med att berätta hur knäpp och knasig jag är....på riktigt.... Tror inte jag kan hålla med riktigt? Är bara snäll och go och mysig jag. Eller vad säger ni?
Ibland kan man ju undra vad min KÄRA sambo får allt knas ifrån!

Jo, hitta något roligt i bilen idag som jag har glömt av....kort på mig själv sen jag va liten. Fick det av mamma för bra tag sen och få tummen ur att få med det ur bilen.....jaa...det går segt ibland. Plus att jag ärligt glömt av det.
Men ena kortet va på mig...på min 7-års dag å jag hade fått en ny rosa cykel med 3 växlar! Oj oj oj! Gott stolt på de korten! Tack mamma för den fina cykeln! :oD
Va knubbig liten tös redan då! Hihi!

Hitta bilder jag tog i somras på gamla bruket i Fengerfors. Tycker många blev väldigt bra! Bedöm själva... :o)










Behöver verkligen lära mig att ändra inställningarna så det inte blir något datum på såna här kort! Det förstör lite granna.... Har inget program på datorn heller som man kan ta bort dem med....tror jag... :oS

Sussa gott!

Bananas is for monkeys!

Kom till jobbbet med halsont i morse och tyckte att hela dan var förstörd för att man kanske inte kan gå och träna ikväll. Den har börjat betyda mycket, träningen alltså.


Men så tar det nästan 1 timme så får man ett långt hälsosamt mail om hur bra bananer är för kroppen, alla vet ju att den är bra för återhämtning efter ett träningspass.

"Don't eat the monkeys bananas"!

Köpte en Ginomax häromdan men glömmer ju alltid ta den och så va de DYRA! Snål som man är... Så jag hoppar nog över till apornas käk.


Så bananer och passande nog till en eventuell kommande förkylning fanns det C-vitaminer i köket!

Ska nog sno mer C-vitamin sen och hoppas på ett träningspass ikväll. Kan ju alltid låtsas att de hjälper... :o)

Håll tummarna för mig!!


Inge vidare gött faktiskt

Nej, det har inte vart min dag idag....Mått halkasst.
Och vet ni? Sånnadäringa ojämna golv som man alltid snubblar på? De har varit mina kompisar idag! Eller så har jag haft skor som är flera storlekar för stora. Mina kollegor har fått sig några goda skratt i vart fall....men vadå? E man trött och seg så är man!

Jag har stora planer nu för stackars lilla Gizmo.... Förutom 3 årstest så ska jag nog även försöka mig på Kvalitetsbedömningen när han är 4. Om han blir fin med stor ridbarhet så varöfr inte?

Nej bäst att kämpa vidare sista kvarten!


Helt vanlig måndag med en msk yrsel

Jaa...har försökt förstå mig på dehäringa HTML koderna men är rätt gött otekniskt. Som ni märker så gick det inget bra....Fick det inte alls att funka. Fatta nada!

En helt vanlig måndag, va på friskis men blev Bas/puls passet idag istället....Och OJ! Vilken skillnad gentemot jag gjorde det passet för 2 veckor sedan...är riktigt impad vad mycket kan hända på 2 veckor! Gav mig bara mer motivation.
Och på onsdag ska vi se hur Gunn pallar trycket! Hehe!

Har målat lite här hemma oxå, på playwood-skivor..... Känner en härlig parfymdoft av oljefärg med inslag av lacknafta i hela lägenheten...därav yrseln... :oS Weiiiii.... PLUSSSSS!! Att jag har tigerbalsam på benen för mina stackars benhinnor!
Så luktar mumma och man känner sig där efter. Kommer däcka på väg till sängen...

Hörde i stallet häromdan oxå att lilla, söta Blomman är en arg och förjävlig ponny! Hon kommer ju faktiskt rusande emot en när man ropar på dem! Usch!
Jaaaa....den som råkat ut för detta kan inte ha det lätt.... Haha!!

Hur fin kan en kvälls-himmel bli efter en regnskur i Åmål stad?




God natt alla troll!!





Jordnötsringar och brädjympa

Lite motsägelsefullt kanske men jordnötsringarna satt fint, sen försvann de väl när jag va på brädjympan, är typ som Step Up. Är rätt skönt trött nu efter den träningen kan jag säga. Inte bara kroppen som är trött, fantasin försvinner i samband.
Tyvärr ett nödvändigt ont för min del. De extra kilorna SKA BORT! Hjälper mycket när man sitter och mumsar i sig jordnötringar.....

Sitter här och lyssnar på Daddy Yankee - Gasolina och kommer då att tänka på sommaren 2006. Jag, Camilla och Evelina ägde dansgolvet på Mejeriet! DAMN Girls!! High five!!

Nu är jag helt väck av trötthet så bäst att hoppa i säng och snutta kudden!

Natti natt! 





Bara rent allmänt

Är lite gött seg idag så blir nog inget innehållsrikt idag.
Ladda över korten jag tog häromdan från min kamera innan. Älskar att fota och ta kort, men än så länge så får det duga med min 10 mp digitalkamera från Kodak med 3*optisk....inget speciellt med den alls men måste skryta om den lite ändå... :o)
Tog en bild på Diablo som jag på något vis blev väldigt nöjd med.




Vet inte alls vad han såg men va tydligen intressant.

Sitter och surfar runt och läser om hästavel som jag blivit grymt intresserad av det sista!
kolla på blup.se och såg till min min förvåning och glädje att Gizmo har alltså hingstar i världsklass i sim stam som De Niro, Donnerhall och Weltmeyer. Får hoppas att Gizmo inte tar över Donnerhalls temperament bara!
Tyvärr är det ju hngstar av världsklass i dressyr men vem vet, man kanske ändrar inriktning! :oD

Nej nu blere mycket häst....slänger in ett kort på Gizmo oxå så får de som är intresserad se hur han ser ut.



Nej nu får jag dra!

Ta-ta!






Flashback

Ska strax hoppa i säng men innan så va jag bara tvungen att dela med mig av en Flashback from old days.
Läääänge tillbaka, på den tiden jag va ung...typ 18. Stod vi 3 tuffa brudar i stallet utanför Falköping och sjöng som galningar och dansa! Eller ja...kanske mer skråla och rörde oss värre än marinett-dockor!
Och låten...ja det vi ingen mindre än Fredrik Kempe - Vincero.

Dagens låt! :oD
Fortfarande lika bra!
Är bara tvungen att lägga till den på Ipoden.

Natti natt!

Just a rookie

Nu har man gått med i "blogg-gänget" dåra, ett äventyr ska det bli!
 Ska försöka göra detta så intressant och roligt som möjligt. Vet inte hur mycket det händer i mitt liv som är det men det är ni som avgör det. :o)

Får lära mig mer om HTML koder å skit oxå så man kan ändra och greja lite, exprimentera så att säga!

Nej, detta fick bli det första. Mitt spännande liv ska fortsätta in i nästa steg. Det vill säga fara till stallet....! Får greja och utforska mer sen.

Tjing-a-long!




RSS 2.0