Här händer det grejer....

Alltså...man drömmer sig bort många gånger om vad man vill ha och inte vill ha och framför allt vad man kan slösa pengarna på! :oD
Hästar är en bra hobby att slösa pengar på och det är dessutom väldigt skoj...
Jag tänkte köpa en ny kamera....nej det fick bli en present till Jim istället. Jättesnällt tycker jag! Och jättegenerös eftersom jag ger upp något som jag själv verkligen vill ha....meeeeen....det går lik för**nnat i stöpet eftersom de som jag har beställt presenten av tydligen inte kan hålla vad de lovar! Så idag fick jag ett mail av dem att den inte kommer skickas inom det närmsta men kan ha kvar min betällning på hyllan hos dem så länge..... In my ass!! Aldrig i livet!
Nej så jag, röd i fejjan, fick snällt förklara för Jim att det kommer dröja en stund till med present.....
Så...nu står jag här och har gett Jim nada i alla hjärtans dag-present... :o(

Men det va nu grejerna börja hända! :oD
Jo, Liza hittar en tjusig hemsida...vars innehavare föder upp SIAMES-KATTER!!! Jag själv är inget fan av dem men Jim...han Just Loves them!
Jag har satt mina krav....blir det en raskatt så blir det en som är rastypisk som man kan ha för utställning och kanske avel...
Så jag ringde uppfödaren, pratade och det slutade med att vi ska åka och titta på de små hon har tillgängliga imorgon! Så imorgon kanske vi är ägare till inte bara en utan kanske TVÅ helt renrasiga Siames-töser. :oD En blåmaskad och en brunmaskad. Uppfödaren gav os 2 för 1 pris om vi ville ha båda...

Sår här ser den brunmaskade ut:

 


Och den blåmaskade:

  

Så då får det bli present till Jim både för alla hjärtans dag och födelsedag som inte är först i juni egentligen men men.... och mina önskeinköp så som kamera, pannband och träns får vänta i bra många månader! Men vad gör man inte för Plutte-gubben! Haha!
Ju mer jag har läst om rasen ju mer ser jag fram emot att ställa ut dem! Jag har fastnat med för den blåa, kolla de blå ögonen hon har! Men Jim vill helst ha den bruna så....ja, det slutar kanske med båda ändå! Men....vi får se hur det går morgon.

Ska snart börja göra mig i ordning...ska jobba ikväll, med Linda och vi ska köra så det ryker! Eller hur tjejen??? :oD
Det är 30+ och Bubas som spelar....blire fart.

Jo och allt chips och godis och skit på jobbet....det tog banne mig slut redan idag! Shit....tror vi är värre än gamar!

Uppblåst!

Igår hade vi en trevlig team-kväll med nästan hela gänget på jobbet....började med en fet pizza. Mätt så man höll på och storkna, efter det så va det spel och godis....en annan som har så dålig pli på sig kan ju inte låta bli det även om man håller på och spricka! Så när vi kom hem så va det bara och lägga sig med magen i vädret och ojja sig!

Idag, när man kommer till jobbet så står allt överblivet på ett bord i bra räckhåll för en del av oss....för mig räcker det bara att vända sig om så finns allt där... inte nog för att man fortfarande är mätt från igår.
Men i vart fall så står där:
1 STOR skål med Ostbågar
1 STOR skål med Dillchips
1 STOR skål med Grillchips
1 STOR skål med Jordnötsringar
1 STOR skål med vanliga saltade Chips
1 Mellan skål med såna där Chips-Hjärtan
1 Mellan skål med lösgodis
1 Låda med chokladbollar

Pluss!

1 två-liters Fanta
1 1.5-liters Cola Zero
1 2 liters vanlig Cola

Pluss!

I kylen så står det 3 flaskor 1.5 liters cider! 

Alltså...allvarligt skojat! Undrar vem som gjorde inköpsplaneringen igår.... Vi är i och för sig hela 15 gamar som jobbar tillsammans på denna avdelningan så det lär ju gå åt på ett eller annat vis... Men vi har så vi klarar oss i bra många dagar!!
Glömde att det står en liten skål med Skruvar oxå.... :oS



Från en sak till en annan..... Ibland undrar jag verkligen om folk lyssnar på vad man säger.... Är det för mycket begärt att folk ska komma ihåg en liten grej när man säger till dem? Även om det är en liten grej så kan det bli en STOR grej för en annan individ!
Vet inte...det kanske bara är jag....

Hästar, Hästar, hästar överallt

Japp, hästar....som vanligt! Men har hittat något ruskigt snyggt och ruskigt bling bling!
Tittat på det länge och nu har de dessutom rea...så pannbandet är ju sänkt med hela 600 spänn!

Check it out:



Är ett OS-Pannband, de är så snygga! Får nog allt spara till ett sånt....är nog ett måste... Då får man nog ta med det hem varje gång man har använt det. Har kikat runt på flera olika, hitta en sida med alla möjliga OS pann-band och man kan klippa och klistra själv hur de ska ut och vilken färg det ska vara på kristaller och läder. Men är nog dessa jag fastnat mest för! Men kostar därefter.....*suck*
De säljes ut på samma sida som det sjukt snygga tränset jag har med i ett inlägg för längesedan:



Man kanske ska beställa båda samtidigt då?
Har räknat ut att jag får tillbaka en del på skatten i år! Me like! :oD

Jaaa, det tåls att fundera på det här! Hihi!

Snart helgen....

Sista stunden på jobbet innan det blir helgen och en hel-ledig sådan! Gudars vad skönt! :oD

Imorgon blir det dop av lille Liam (kusinbarn) och sen på kvällen så kommer Uno och Gunn. Då blir det en härlig blandning! Kina-mat, alkohol och TP. Ska allt bli spännande och så får vi se hur länge Uno kan hålla sig på stolen! Haha!
Han har tydligen en förmåga att smita ner på golvet när han blir full. Varför ska man ha såna konstigheter för sig??

Joda, jag ringde allt om Jim's present...den va restad... *suck* Det stod att de hade den i lager när jag beställde men men...så ni får gott allt vänta några dar till innan jag avslöjar vad det är.. :oP

Alltså...allvarligt talat, hittade en skrämmande artikel idag. Gå in på http://www.tmz.com/ och kika på förstasidan eller på http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4462629.ab .... Stackars Rihanna, har blivit slagen gul och blå av sin pojkvän. Och det är ingen mindre än Chris Brown! Visste inte att de gängade, har dock inte brytt mig heller....men varför händer sånt här? Vad är det som kan slå så mycket slint i skallen??  Är ju inte bara Rihanna som drabbas av såna sjukligheter....

Så här sist men inte minnst så vill jag även lägga in ett minne av Gizmo...1 månad idag och jag känner mig fortfarande chockad och förkrossad... Nu tog de hans box till Rosa och det har gjort mig ännu mer krossad inombords av någon anledning.... Det är ju Gizmos box! .....Men man får vakna upp och leva vidare. :o)

________________________________________________________________________

Se om ni kan läsa den här raden snabbt 10 gånger!

Får får för få får för att för få får får förföra får!



ÄNTLIGEN!

Idag ÄNTLIGEN så börjar Greys Anatomy igen! Det är på tiden!
Så nu är onsdagarna i vanlig ordning uppbokade framför kanal 5 kl 21.00. Jag har sett varenda avsnitt på den serien och den är fortfarande lika bra, spännande och komisk som den va när den började för ett antal år sedan.

Har säsong 1 och 2 hemma på DVD som jag har kikat på igen, så sjukt bra! I LÖV IT!

Kl 20 dessutom, innan Greys, så går även nykomlingen Knight Rider, helt OK faktiskt. Så varför inte tillbringa onsdagskvällar framför TV'n?
_________________________________

Usch...undrar om min otur med hästar kommer ta slut? Nu har D skadat sig oxå.... Ett fult sår på insidan av vänster bak, precis ovanför hasen. Det är ett litet sår men djupt och stort under huden. Så under huden är nog skadan runt 5-7 cm stort.... Så nu står stackaren stel och bandagerad ute i stallet... Vet inte vad han har haft för sig.
Men kan inte låta bli att tycka synd om honom, Rosa har fryst ute honom helt. han får inte för fem öre komma nära de små, ens Blomman och om de små går till honom så vallar hon ilsket in dem igen..... D får stå helt för sig själv..
Hoppas det blir bättre med tiden!
_______________________________________

Är det pinsamt eller vadå?? Jims present för alla hjärtans dag har inte kommit än! Stod på hemsidan jag beställde den ifrån att man skulle ha den inom 2-4 dagar....det har gått 8. Är man en grin-tant om man ringer och hör med dem??
Ska nog göra det tror jag......


Bara så häftigt!!

Först och främst... Linda! YOU ROCK! :oD
Jo det va allt taccos-middan! Jag spejsade till den lite! HIHI!

För det andra så fick jag se något otroligt tufft igår.... Jag och Jimsan va och hälsade på hans far Bill i Grums en sväng igår och fick en GAMMAL bok....i den här boken så låg det en gammal 5-kronorssedel från 1981 och en gammal tidning från Expressen. Sedeln va ju tuff för de har man nästan glömt av, men det va tidningen som fångade min uppmärksamhet totalt!

Check this out!



Expressen, 7 maj 1945, FRED I EUROPA, kostnad 15 öre. Hela tidningen i dess fulla orginal och i PERFEKT skick!! Hur coolt är inte det??
Jag blev i allafall gött imponerad!

De som kom och tittade på boxplats i stallet häromdan kom med hästen igår. Ett sött varmblodsto, lika gammal som D. Rosemary Viberg, vet inte vem som kommit på namnet men sen när är namnen på Varmblod normala? I vart fall så har Rosa visat sig vara en tös med temperament! :oD
Hon satte D på plats med en gång....stackars grabben såg helt knäckt ut och fick tåla att shettisarna inte längre hörde till honom men Blomman och D satt som plåster på varandra.... Det gick bra med att släppa ihop dem, så hade egentligen inget att vara nervös för men ville inte uppleva en Gizmo i repris...

Nej nu ska jag till stallet och kolla till dem alla och se hur det är. :o)

Förresten...funderar på att bli brunett.....

Vill hem!

Nu sitter jag här på jobbet, igen, är dunderförskyld, igen! Är ju inte sant....känns som om jag har varit det hela vintern! Nu får det fasiken vara nog.
Dessutom har jag lock i båda öronen så jag hör inte ett smack! Totalt döv....
Så jag sitter här med C-vitamin, varmt te och ett varmt element för att hoppas lite granna att man inte blir sämre.

Va en familj ute och kika på boxplats i stallet igår...får se hur det blir. Om jag fatta det rätt så va det döttra på 15 år som skulle ha plats... 
Bara hon sköter sig! :oD

Har inte "bloggat" så mycket det senaste....har inte orkat eller haft lust...sen har jag inte kommit på något att "blogga" om... (fult ord egentligen, blogga....)

Ska sätta ut sadelsn och tränset på annons ikväll igen...om jag orkar.... Båda är bruna och matchar som om ni vet någon som är intresserad så. :o) Det ligger bara och skräpar och lite synd på grejer som är värda en hel del.

Apprå på det så komm lite av grejerna från hööks igår... hihi! Alltid lika roligt! Schabraket va rejält snyggt och bettet jag inhandlade, ett 3-delat d-ring tyckte D om. Det va så tunt så blev ju knappt inget i mungipan på honom så han verkade mer tillfreds med det än med gummi-bettet. Men märks ju mer efter man använt det några gånger. 

Just det...om Jim läser detta så får jag göra honom nyfiken med att jag har beställt en ruskigt fin alla-hjärtans-dag-present till honom! Hihi!

Nej....jag får fortsätta jobba och drömma om att jag får gå hem! Vill verkligen hem till min säng! 
 





Dizzy Wizzy

Ungefär så jag känner mig efter första veckan på ett helt wierdo schema!
Började halv 10 en dag och är man van vid att börja 8 varje dag så kändes det helt mongo....vaknade flera gånger för att jag trodde jag verkligen hade försovit mig!

Nu har jag hittat en kamera som jag verkligen vill ha! Blir nog ett inhandla en sådan. :o)
En Casio Exilim EX-FH20, ingen systemkamera som jag hade tänkt men har verkligen fastnat för den här!

                                                                                                              

Har massor! Man kan ta hela 40 bilder/ sek, objectivet är på 26-520 mm, 9 mp, 20x optisk Zoom och en del andra roliga finesser. 
Så tror att det är en kamera för mig. Så om det är någon som vill ha en digital kompaktkamera på 10 mp om ett tag så får ni säga till! :oD

Har en hel-ledig helg att se fram emot nu....känns rätt gött faktiskt! Imorgon så ska vi första på lite tårtkalas på dan sen så ska Jims bror och hanses fru käka middag hos oss på kvällen. Sen ska jag om det inte blir för sent ta en favorit i repris och gå ner och säga hej till Linda på HC! Hihi!

Har beställt massa nya grejer till Herr D idag! Det mesta restat till mitten av mars men när det väl kommit så jag allt pynta honom med det och ta kort så ni får se! Har mer och mer börjat köra med färger som brunt och beige. Tror det blir rejält snyggt! Bara mig själv kvar sen så får införskaffa lite ridkläder i samma färger.

Nej ska fortsätta med maten! Håller på och gör Piroger...... MUMMAAA!!

Och Linda, jag håller stenhårt i tummarna för you know what. :oD

Absoluta favoriten sen ett tag:



Finally!

Så är allt med flytten klart! Nycklar är inlämnade och besiktningen sker idag. Alla förråd är tömda. 
Känns sjukt underbart! Så nu kan man koncentrera sig på att få i ordning på den nya lägenheten, för just nu är det bara kartonger i sikte. Är en rejäl labyrint för att ta sig ut....men katterna tycker det är roligt. 

När vi tömde det ena förrådet vi hade så hitta jag i en av mina gamla kartonger en massa, massa musik-band! Haha! Jag fick ett stort leende på läpparna, har ju bandspelare i bilen. Jisses vad grymt! Kunde nog sitta i bilen hela dan för att lyssna på gamla band! Vissa är till och med från då mor va ung! :oD 
Hitta många låtar som man har glömt av som man lika gärna kan leta upp och slänga in på Ipoden. 

Jobba både fredag och lördag och fredagen va seeeg, va supertrött. Lyckades till och med att glömma av vart jag bodde så av ren vana åkte jag hem till den gamla lägenheten....kom på när jag hade öppnat portarna och kört in bilen på gården att jag va helt fel ute... Så för old times så fick det bli ett ärovarv på planen. 

Vi har fått nytt schema på jobbet...allt för att krångla till det, och denna gången har de lyckats...BIG TIME! 
Vi jobbar 4 olika skift varje vecka och var 4:e fredag så jobbar vi en annan tid än de övriga 3..... Hur i hela världen ska jag hålla reda på det??? 

Nej...får fortsätta jobba har veckans längsta pass idag....8-18. Därimot så slutar jag tidigare en annan dag...kommer inte ihåg vilken bara.... :oS
 

RSS 2.0