Här händer det grejjer...

Ännu en födelsedag är gången, igår. Varken orkade eller hade lust med kalas så det blev inget sådant. Jag och Jim myste lite hemma med att storstäda lägenheten under dan och på eftermiddagen kom Linda. Som vanligt innan hon ska jobba på HC! Så vi åt lite god mat och god efterrätt innan arbetet kallade på henne.
Man kan inte tro det men va en sån födelsedag jag ville ha....inget speciellt alls. Har tröttnat på alla måsten inför födelsedagar och jul och alla knasiga helgdagar...

Och jaaa...jag följde med Linda ner för att hålla sällskap och haha! Tror att det va bra... Latinodisco...på en fredag, efter en fullspäckad Valborg...ursäkta men det blir inget annat än flopp! Under kvällens gång så va vi max 35 pers eller något sånt... Men jag och Linda hade allt trevligt!

Sen har jag och Jim disskuterat ett tag tillbaka om att kanske byta bil.... Jim hatar Volvon och jag vill ha en billig bra bil som är bättre att dra med och har 4-hjulsdrift så klart... Så vi båda började kika runt lite på vad för bil som skulle passa. Det ska vara en BRA dragbil, 4 hjulsdrift och rymlig.....Hitta många bra och ännu fler mindre bra.
Menar...vi har inte direkt bråttom utan tar det som det kommer så på tisdag så får vi våran nya bil och Volvon försvinner.
Vi såg att en fin SUV va till salu här i stan och varför då inte åka och titta, klämma, känna och köra en sväng? Vilket vi gjorde, kollade runt lite mer och kom fram till att det va den perfekta. En rymlig bra bil, mycket väl skött, plus att jag fick ett KANON-erbjudande på volvon så några dagar efter mer om och men så beslöt vi oss för att tuta och köra så jaa... Ny bil på tisdag, en SUV, en Toyota RAV4, 2002:a...:

      

Efter mycket undersökningar så har vi märkt att den kommer att kosta oss lika mycket som Volvon i drift...otroligt men sant! 
Eftersom vi ville ha en rymlig, dra dragbil så va det så gott som bara SUV som gällde för oss och ni anar inte hur svårt det är att hitta en SUV som får dra mer än 1200! Jisses... Många låg så lågt som 750...jaa. Då är det adjöss och goodbye med hästtransporten. Den här får i vart fall dra 1460...

Nej nu är jag ruskigt trött....blir så efter en trevlig sväng på "stan". Så nu blir det att snutta kudden... Jag och Jim har för första gången under vårat sambo-liv vart så flitiga och bakat eget bröd under kvällen, blev mycket lyckat! Med vitlök och örter och grejjer...helt perfa!

Natti natt!



RSS 2.0