Today´s.....

Vart i Grums en sväng på Mauds Sadelmakeri...Damn! Vad stort det va! Har aldrig varit där innan och jag blev imponerad... Så herdanefter blire att att åka dit om man ska ha nått, 1000 gånger bättre än Hööks!

Ska egentligen vara istallet nu och rida en sväng med Julia men vill bara slänga in ett snabbt innan jag åker, sen kommer Linda hit innan hon börjar jobba på HC...här ska bjudas på hederlig kött, potatis och läksås med äpple/blåbärspaj med vaniljvisp! Så Linda, nu vet du vad som är på menyn! :oD

Anledningen för inlägget va egentligen den här gamla klassikern som kommit ut i ny tappning! Sjukt bra! :oD



Tjing på er!!

Kommentarer
Postat av: Linda

ÅHHH, låter otroligt smarrigt, ska bli mycket trevligt och sen får jag ju se era nya familjemedlemmar också!!!



Kramis så länge, ses om några timmar!



Linda

2009-03-14 @ 16:40:52
URL: http://vadhanderilivet.blogg.se/
Postat av: sandra

Ja visst är dom?! alldeles alldeles underbara (: förutom när dom väcker mig på natten :P

absolut! rebecca hade med honom igår på lektion när dom hoppade studs, gick huuuur bra som helst :) dock hade eva lagt en travbom innan första hindret och magge fick inte riktigt plats där så han fick ju bromsa varje gång, och då blev ju inte hoppet så bra. men han rättade till bra efter 1:a eller andra så han kunde hoppa resten bra. :) sa det till eva att det va för kort för honom men hon bara. äsch då, det är ju lika långt för alla. men hallå?! han har vällnågot längre steg än ridskoleponnyerna ? det va en annan stor häst som också fick bromsa lite innan första. synd. men Magge gjorde så gott han kunde och rättade till så mkt som möjligt. så vi va gött stolta över honom! galloppen va hur mjuk och lugn som helst :) det va någon raksträcka han inte riktigt orkade. men dom va 9 stycken igår på lektionen!!! så inte konstigt om han inte fick plats... nog tjatat för mig :) klart vi hör av oss nästa gång!

2009-03-17 @ 08:30:51
URL: http://sandraaplate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0